Wie is Louis?

Ik ben 62 jaar en richt mij op een brede groep mensen die er baat bij hebben snel en adequaat geholpen te worden in verband met sport-,werkgerelateerde- of relationele klachten.

 

Bij ziekteverzuim heeft u baat  op maat een passend behandelingsplan te krijgen die er toe leidt zo snel mogelijk weer aan de slag te kunnen. Mijn doel is altijd om U zo snel mogelijk te laten herstellen en inzicht te geven in uw klachten. Zo kunt zo snel mogelijk uw sportactiviteiten hervatten, werk- of individuele klachten de baas te worden. Van belang is met om stap voor stap weer te gaan sporten en door 'nieuw' inzicht te krijgen uw zaken beter in de hand te hebben en niet afhankelijk te worden. 

Door de maatschappelijke veranderingen staan steeds meer mensen onder druk en heeft dit directe invloed op uw lichamelijke belasting, (stijve) spieren en (mogelijk beknelling van ) uw zenuwen. Loop nooit door met je klachten en denk niet het gaat wel over. Neem tijdig contact met mij op zodat u sneller weer in balans komt. Door te blijven sporten zit je beter in je vel. Sport is uiteindelijk een goede uitlaatklep. Ontspant je lichaam, door inspanning heb je een betere doorbloeding van je aderen en je zet je gedachten even stil. 

Als alternatief behandelaar wil ik u zo snel mogelijk een handvat bieden, meer inzicht te geven hoe U uw  lichamelijke klachten het beste te lijf kan gaan. Door samen dit aan te pakken komt u er sneller weer bovenop. Uw eigen inzet, wilskracht en  herkennen van uw valkuilen, helpt u uzelf meer in balans te houden. Door uw lichamelijke conditie op peil te houden, draagt uzelf bij aan uw eigen welzijn.

            AKey2BFit

Your fitness - my passion

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now